Les in Streetdance/Hip-hopThursday, May 28, 2015
 
Sabine Tillema is onlangs terug gekomen uit Amerika. Daar heeft ze met haar dansgroep So-What uit Delfzijl deelgenomen aan het wereldkampioenschap Hip-hop. Haar kennis en ervaring in het dansen wil ze graag overbrengen op kinderen uit Stedum. In samenwerking met Sportdorp gaat Sabine een viertal lessen verzorgen voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar.
 
Hardlooptraining Stemer OmloopTuesday, March 17, 2015
 
Net als in de voorafgaande 4 jaren zijn we er in geslaagd om Dirk Schipper te strikken om de looptrainingen te geven ter voorbereiding van de Stemer Omloop op 9 mei 2015! Er komt dit jaar alleen een 'volwassenen' groep (deelname vanaf 14 jaar).
 
Boksen voor groep 6, 7 en 8Thursday, November 13, 2014
 
Maak kennis met boksen, voor groep 6,7,8
 
 
SportdorpStedum organiseert BokslessenTuesday, October 21, 2014
 
Op vrijdag 31 oktober, en 7 en 21 november geeft Cor Slager boksles in de gymzaal. Cor bokst al jaren bij Boksvereniging Appingedam, waar hij ook trainer is, en geeft in Stedum op zaterdagochtend Bootcamptraining. Tijdens de bokslesse n laat hij je kennis maken met het stoten, verdedigen en het voetenwerk. En met de conditietraining die je bij een boksvereniging kunt verwachten. Het zijn vrolijke lessen!